Dagprogramma

Gratis entree in 2024
De organisatie van Hapjes Dag heeft de knoop doorgehakt en besloten dat de komende editie van Hapjes Dag wordt opgedeeld in een dag- en een avondprogramma.

Op beide dagen is het dagprogramma gratis toegankelijk voor alle bezoekers.

Dagprogramma
Beide dagen is er overdag een muziekprogramma met DJ’s zodat de focus van Hapjes Dag volledig op de Foodtrucks en de gezelligheid komt te liggen.
Daarnaast zijn er leuke activiteiten voor de kinderen.

Avondprogramma
Op beide dagen starten wij na 20.00 uur met het avondprogramma

 Tickets
–  Zaterdag 18 mei van 14:00 tot 20:00 uur (middagprogramma): gratis entree! (kinderen tot 11 jaar onder begeleiding van een volwassene)
–  
Zaterdag 18 mei van 20:00 tot 24:00 uur, ABBA Experience: 10.00 euro entree incl. servicekosten

–  Zondag 19 mei van 14:00 tot 20:00 uur ( middag programma): gratis entree! (kinderen tot 11 jaar onder begeleiding van een volwassene)
– Zondag 19 mei van 20:00 tot 24:00 uur, Eindfeest Hapjes Dag Foodtruckfestival 2024 – Q MUSIC THE PARTY- 4 UUR FOUT: 20,00 euro, incl. servicekosten

abba

FORMULE I IMOLA GP OP GROOT SCHERM (ZONDAGMIDDAG)

Op zondag 19 mei kunnen de bezoekers van Hapjes Dag tijdens de Formule 1 van Imola gratis genieten van de race op een groot HD scherm. Vanaf 13.45 uur staat het scherm aan. Speciaal voor de liefhebbers is het geluid van de ronkende motoren te horen via de grote boxen van de muziek. Hoe leuk is het om achterover in het zonnetje te leunen met een heerlijk koud (speciaal) biertje in hun ene hand en lekkere hapjes in je andere hand, genietend van Max Verstappen op een groot scherm in de mooie ambiance van het historische Kalkoventerrein. Klinkt heerlijk toch? Nou, dat vinden wij ook. Sterker nog, dat is precies wat wij voor de bezoekers gaan regelen!

SLINGERBAL

Slingerbal is een leuk spel om zowel een competitie mee te spelen als om de kinderen en volwassenen vrij te laten strijden op het luchtkussen. De spelregels spreken voor zich.

Tot Pinksterweekend, tot Hapjes Dag!

MEGA JENGA

Bouw een toren van ongeveer 1,5 meter hoog met deze houten blokken. Als de toren staat moet iedere speler er om de beurt een blok weghalen.
Dit gaat net zo lang door tot de toren omvalt. De speler die de toren laat omvallen verliest het spel.

SKIPPYBALLEN RACE

Gezellig op een skippybal. Alleen of samen met mama, papa, oma, opa, je broer of zus. Het kan allemaal tijdens Hapjes Dag, ‘het leukste Foodtruckfestival tijdens Pinksteren’. Leg jij het parcours het snelst af?

LASERGAMEN

Leuk nieuws van Feestdal uit Dedemsvaart.
Tijdens Hapjes Dag kan iedereen vanaf 6 jaar Laser gamen tussen de kalkovens. Hoe gaaf is dat!!
Je kunt dan spelen in twee, drie, of vier teams. Gewapend met je laser gun ga je op zoek naar anderen en probeer je spelers van het andere team te raken. Daarbij moet je voorkomen dat je zelf geraakt wordt. Gegarandeerd speelplezier voor jong en oud! 
Zoals beloofd wordt Hapjes Dag “het leukste Foodtruckfestival tijdens Pinksteren!”.

BAMBOE CHALLENGE

Probeer samen met je vrienden of familie een sterk, mooi en zo hoog mogelijke toren te bouwen van bamboe stokken en elastieken. Het leuke van deze activiteit is dat iedereen mee kan doen en een bijdrage kan leveren aan de bouw van de piramide. Kortom een activiteit waar samenwerking, creativiteit en vooral plezier op nummer 1 staat.

Wij zeggen: Kom gezellig eten, drinken, dansen en genieten met je maten!

MEGA WOORDZOEKER

Draai de ring naar het volgende woord en zorg ervoor dat je de eerste bent die het woord vindt. Zie jij het woord als eerst? Dan mag jij de fisches op de letters leggen. Zorg dat je de meeste woorden vindt en zorg dat jouw kleur lenzen het bord in zijn greep houdt! Dwarsboom anderen door woorden van andere spelers te kruisen, zodat zij onverwacht hun fiches moeten verwijderen. Van begin tot eind kunnen kansen keren. Wie uiteindelijk de meeste fisches op het bord heeft liggen wint.
Succes!

SPRINGKUSSEN

Bij Hapjes Dag doen wij er alles aan om ook de allerjongsten onder ons een onvergetelijke dag te bezorgen. Laat uw kinderen springen, stuiteren en lachen terwijl u, met een gevarieerd aanbod aan Foodtrucks, op een kleine wereldreis gaat.

Tot Pinksterweekend, tot Hapjes Dag!

SCHMINKEN

Laat je je omtoveren tot een knappe prinses, een stoere piraat een lief hondje of toch een vlinder?
Op Hapjes Dag kun je iedereen zijn die je maar wilt!
Kies voor een glittertattoo of laat je schminken. 

Samen maken wij Hapjes Dag ‘het leukste Foodtruckfestival tijdens Pinksteren’. 

SPIJKERSLAAN ACTIE VOOR HET GOEDE DOEL

Lionsclub Vechtdal organiseert in samenwerking met de organisatie van Hapjes Dag een spijkerslaan actie voor een goed doel. In 2023 werd geld ingezameld voor kinderboerderij Dekibo in Dedemsvaart.  

Dekibo wilde graag bij elk van de aanwezige diersoorten een informatiebord maken. Naast dat ze de bezoekers op deze manier van extra informatie kunnen voorzien kan hier voor de jonge bezoekertjes een puzzeltocht bij gemaakt worden. Lionsclub Vechtdal heeft het mogelijk gemaakt om het benodigde bedrag in te zamelen. Voor meer informatie zie www.lionsvechtdal.nl

Het goede doel van 2024 wordt te zijner tijd bekendgemaakt. Sla jij altijd de spijker op zijn kop? Kom dan dit Pinksterweekend naar Hapjes Dag en steun het goede doel.